Avengers: Endgame Movie Masterpiece Series Action Figure 1:6 Loki 31 cm

Met de verrassende verschijning in Avengers: Endgame ontmoeten Marvel-fans de populaire, gemene God of Mischief opnieuw! Ondanks zijn dood in de openingsmomenten van Avengers: Infinity War, verscheen Loki opnieuw…

 349,00 Incl. BTW

Met de verrassende verschijning in Avengers: Endgame ontmoeten Marvel-fans de populaire, gemene God of Mischief opnieuw! Ondanks zijn dood in de openingsmomenten van Avengers: Infinity War, verscheen Loki opnieuw als onderdeel van de tijdoverval van het Avenger-team. Onze geliefde 's werelds machtigste helden reizen in de tijd terug door hun eigen verleden om de Infinity Stones te onderscheppen, maar tijdens een schermutseling verliezen ze de Space Stone aan de hatelijke bedrieger die hem oppakt, en verdwijnt uit het zicht!

Als aanvulling op de enorme Marvel-collectie presenteren Sideshow en Hot Toys met veel enthousiasme de filmgetrouwe Loki-verzamelfiguur op zesde schaal, geïnspireerd op het epische Avengers: Endgame.

De figuur is prachtig vervaardigd op basis van het beeld van Tom Hiddleston als Loki in de film en heeft een hoofdsculptuur die er veel op lijkt, een fijn op maat gemaakt kostuum met authenticiteit op het scherm, zeer gedetailleerde wapens en accessoires, waaronder een lange scepter, een korte scepter, een paar van dolken, een Tesseract, Loki's gouden helm, een snuit, een paar handboeien en een figurenstandaard met filmthema.

Grijp je kans en breng dit Loki-figuur naar je grote Avengers: Endgame-collectie!

Extra informatie

Gewicht 1 g
Afmetingen 31 mm

Merk

Hot Toys

hot toys

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Avengers: Endgame Movie Masterpiece Series Action Figure 1:6 Loki 31 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook 10% korting
Schrijf je dan nu in en ontvang de 10% kortingscode. Mis het niet!
    Aanmelden
    Ik ga akkoord met de term and condition