Iron Man Movie Masterpiece Actiefiguur 1:6 Tony Stark (Mech Test Deluxe-versie) 30 cm

De eerste Iron Man-film die in 2008 werd uitgebracht, bestormde de mondiale theaters met de geliefde superheld Iron Man van de fans en zijn futuristische pantsers…

 399,00 Incl. BTW

De eerste Iron Man-film die in 2008 werd uitgebracht, bestormde de mondiale theaters met de geliefde superheld Iron Man van de fans en zijn futuristische pantsers, om nog maar te zwijgen van zijn ultieme werkplaats en werkplaatsrobots in het gigantische landhuis. Als aanvulling op de geweldige Marvel-collectie introduceert Hot Toys met trots de Deluxe-versie van de zesde schaal Tony Stark (Mech Test Version) verzamelfiguur, waarin de geniale ingenieur de stuwkrachtcapaciteiten van zijn nieuw gemaakte prototype Iron Man-pakonderdelen test.

De figuur is meesterlijk gemaakt op basis van het beeld van Robert Downey Jr. als Tony Stark in Iron Man en omvat een hoofdsculptuur met ongelooflijke gelijkenis, LED-verlichtingsfuncties op de boogreactor op de borst, repulsorpalmen en benen, metallic geverfde handschoen en been pantser met een ingewikkeld mechanisch ontwerp, mechanische draden die zich rond het bovenlichaam uitstrekken, net als in de filmafbeelding, en een fijn vervaardigde casual outfit. Samen met de figuur is er een diamantvormige dynamische figuurstandaard en een bijpassende achtergrond om de werkplaatsomgeving van Tony Stark na te bootsen, waar hij de prototypepantsers in een vliegtest plaatste.

De deluxe versie wordt geleverd met een gelede mechanische robot Dum-E met 360o draaibare basis en een brandblusser als ongevallendetector voor gepassioneerde fans om hun unieke diorama-display compleet te maken!

Voer experimenten uit met de speciale Tony Stark-figuur. Deze Mech-testversie is absoluut een must-have voor elke Iron Man-verzamelaar!

Extra informatie

Gewicht 3 g
Afmetingen 30 mm

Merk

Hot Toys

hot toys

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Iron Man Movie Masterpiece Actiefiguur 1:6 Tony Stark (Mech Test Deluxe-versie) 30 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook 10% korting
Schrijf je dan nu in en ontvang de 10% kortingscode. Mis het niet!
    Aanmelden
    Ik ga akkoord met de term and condition