Ghostbusters Polyresin beeld 1:8 Egon Spengler 22 cm

Duik in de wereld van paranormaal onderzoek met het Egon Spengler Polyresin-beeld op schaal 1:8…

 309,00 Incl. BTW

Verwacht: 30/11/2024

Duik in de wereld van paranormaal onderzoek met het Egon Spengler Polyresin-beeld op schaal 1:8, een boeiend eerbetoon aan een van de meest iconische personages uit de Ghostbusters-franchise. Dit beeld is trots 22 cm hoog, zorgvuldig met de hand beschilderd en ter herdenking van de 40e verjaardag van de legendarische Ghostbusters-serie. Het is een bewijs van de blijvende erfenis van de geliefde film.

Egon Spengler, tot leven gebracht door de briljante Harold Ramis, is het slimme en enigmatische lid van het Ghostbusters-team, bekend om zijn wetenschappelijke expertise en uitgestreken humor. Nu kun je de essentie van dit iconische personage in je eigen collectie brengen met dit ingewikkeld vervaardigde beeld.

Elk detail van dit beeld van polyresin weerspiegelt de essentie van Egons karakter, van zijn stoïcijnse uitdrukking tot zijn kenmerkende bril en protonenpak. Elk element wordt zorgvuldig nagebootst, waardoor een levensechte weergave wordt gegarandeerd die fans van alle leeftijden zal aanspreken.

Of het nu prominent op een plank staat of als middelpunt van je Ghostbusters-collectie, dit beeld is een tijdloos eerbetoon aan de blijvende aantrekkingskracht van de franchise. Doe mee aan de viering van 40 jaar spookvernietigende avonturen en voeg vandaag nog het Egon Spengler Polyresin-beeld op schaal 1:8 toe aan je collectie.

Elke Ghostbuster wordt afzonderlijk verkocht of als twinpack met korting.

Extra informatie

Gewicht 2 g
Afmetingen 10 × 10 × 22 mm

Merk

Star Ace Toys

Star Ace Toys

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ghostbusters Polyresin beeld 1:8 Egon Spengler 22 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook 10% korting
Schrijf je dan nu in en ontvang de 10% kortingscode. Mis het niet!
    Aanmelden
    Ik ga akkoord met de term and condition