The Lord of the Rings Statue 1/6 The Dead Marshes 64 cm

The Lord of the Rings Statue 1/6 The Dead Marshes 64 cm

De grijze wetlands tussen Mordor en Emyn Muil, de locatie van een eeuwenoude veldslag, zijn een labyrintisch moeras van doorweekte grond en verstikte poelen

 3.099,00 Incl. BTW

De grijze wetlands tussen Mordor en Emyn Muil, de locatie van een eeuwenoude veldslag, zijn een labyrintisch moeras van doorweekte grond en verstikte poelen. Geen enkele vogelroep doorklieft de windstille lucht, noch verstoort de staart van welke vis dan ook de met onkruid begroeide vijvers. De Dode Moerassen worden ze genoemd, een stilstaand moeras, waar alleen dwazen of wanhopigen een behoedzame weg durven te kiezen.

In dit vochtige moeras liggen de dode krijgers van lang geleden zoals ze vielen: Orks, Elfen en Mannen. Koude vlammen flikkeren over hun onnatuurlijk onveranderlijke overblijfselen en levenloze witte ogen wenken reizigers naar een waterige ondergang.
Omdat er geen andere weg open is, moeten Sam en Frodo zich een weg banen door de moerassen met Gollum als hun gids. Mount Doom is hun doel, en de One Ring hun kostbare taak: een zoektocht die geheimhouding en stealth vereist.

De Hobbits moeten vertrouwen op het woord en het oog van hun verraderlijke adviseur, die al eerder zo is geweest en de geheime wegen kent. Maar met elke stap weegt de Ring zwaarder op Frodo en de eldritch-magie van het moeras roept hem toe en trekt hem naar het water, waar groene handen klaar hangen om hem onder water te trekken en hem naar een koud, nat graf te slepen.

Terwijl we Frodo's reis met de ring volgen, waren Sam en Frodo ver van huis, ver van vrienden en ver van veiligheid. Hoewel de jonge Hobbit veel met de dood te maken kreeg, waren de Dode Moerassen een diepgewortelde en fysieke manifestatie van zijn neergang in wanhoop.

Door gebruik te maken van de mystieke aard van de omgeving en de ondode geesten die in de wateren beneden rondspoken, wilden we de twee werelden laten zien die elkaar vaak overlappen in Middle-earth: het magische en het alledaagse. Boven het water doen Sam en Gollum wanhopig hun best om de zinkende Hobbit te redden. Onder de wateren trekken schimmen Frodo verder de diepte in. Het vertegenwoordigen van deze twee contrasterende werelden in één scène bleek cruciaal bij het creëren van dit verzamelobject.

Door gebruik te maken van alle beschikbare gereedschappen en technieken, het verkennen van verlichtingsopties en verfschema's, het experimenteren met materialen en het verleggen van de grenzen van de manier waarop we verzamelobjecten maken, werd deze Masters-collectie naar een nieuw niveau getild.

The Dead Marshes nodigt je uit om elke centimeter te verkennen, vanuit elke hoek te bekijken, met elk onderdeel blootgelegd, om de scène echt de eer te geven die het verdient. In een moment van angst en spanning kan geen enkel detail gemist worden.

Functies:

- Oplagegrootte: 550
- Afmetingen: 37 x 64 x 37 cm
- Beeld op schaal 1:6
- Gemaakt van hoogwaardig polystone
- Fysiek vormgegeven door Midden-Aarde-veteranen Brigitte Wuest, Gary Hunt en Shaun Bolton
- Toont zowel de natuurlijke als de mystieke kanten van Midden-aarde, zoals gezien boven en onder water
- Inclusief vijf karakters en drie unieke materialen, binnen een dynamische omgeving
- Geesten van de doden zijn onder water te zien, verscholen tussen de knoestige wortels
- Unieke verlichting gecombineerd met deskundige verftoepassing brengt de onderwateractie tot leven
- LED-aangedreven, flikkerende vlammen en omgeving onder water (universele voedingsadapter meegeleverd)

Let op: vanwege de kleine oplage en de grote vraag naar dit artikel zijn toewijzingen mogelijk.

Let op: Vanwege de grootte van dit artikel zijn er extra verzendkosten van toepassing. Om deze kosten te bepalen, is naast uw locatie ook de daadwerkelijke pakketgrootte en het gewicht nodig. Beide zijn op dit moment onbekend en zijn mogelijk pas beschikbaar als het product in ons magazijn arriveert.

Extra informatie

Gewicht 20570 g
Afmetingen 823 × 660 × 585 mm

Merk

Weta Workshop

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Lord of the Rings Statue 1/6 The Dead Marshes 64 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook 10% korting
Schrijf je dan nu in en ontvang de 10% kortingscode. Mis het niet!
    Aanmelden
    Ik ga akkoord met de term and condition