Marvel Art Scale Deluxe Statue 1/10 Nova 41 cm

Marvel Art Scale Deluxe Statue 1/10 Nova 41 cm

Op een emblematisch slagveld voorbij tijd en ruimte, te midden van de ruïnes van een tempel gebouwd ter ere van Lady Death, zweeft de ruimteheld…

 309,00 Incl. BTW

Marvel's Human Rocket krijgt een nieuw standbeeld van Iron Studios!

Op een emblematisch slagveld voorbij tijd en ruimte, te midden van de ruïnes van een tempel gebouwd ter ere van Lady Death, zweeft de ruimteheld die bekend staat als de Human Rocket boven een puin van rotsen met puntige stenen en beeldhouwde schedels. Hij draagt ​​zijn gewijzigde en verbeterde donkere, blauwe en gouden Centurion Prime-uniform, met gebalde vuisten, gestimuleerd door de kracht van een unieke bewuste geest die kunstmatig is gemaakt op basis van een levende supercomputer, en sluit zich aan bij een pantheon van grote helden om de confrontatie aan te gaan met titan Thanos en zijn Infinity Gauntlet. . Iron Studios presenteert het standbeeld "Nova - Infinity Gauntlet Diorama - Deluxe Art Scale 1/10", met de kampioen van Xandar en Earth, voor het eerst geproduceerd door Iron Studios, met het superheldenlid van de New Warriors, de Defenders, de Kampioenen van Xandar, de Secret Avengers, het Nova Corps, de Guardians of the Galaxy...De man genaamd Nova!

Iron Studios brengt ook de reguliere versie van de eerste Xandarian centurion "Nova - Infinity Gauntlet Diorama - Art Scale 1/10" op een kleinere basis, bestaande uit een puin van rotsen met puntige stenen.

Een lid van het intergalactische leger en de politie die bekend staat als Nova Corps, oorspronkelijk een verkenningsgroep van de planeet Xandar, de bron van de kracht van het Nova Corps wordt de Nova Force genoemd, een onbeperkte energie die wordt geproduceerd door een levende computer genaamd van Xandarian Worldmind. Toen het laatste overlevende lid van het Nova Corps, Rhomann Dey, op sterven lag, koos hij de jonge middelbare scholier uit New York, Richard Rider genoemd, om hem te volgen. Richard ontvangt het uniform en de krachten van een Nova Centurion, maar weinig instructies over hoe hij ze moest gebruiken. Rider noemde zichzelf Nova en werd een superheld, vocht tegen superschurken en werkte samen met helden als Pider-Man en Thor. Aanvankelijk verborg hij zijn dubbele identiteit, maar deze later aan zijn familie onthuld. Rider ontdekte Dey's schip in een baan om de aarde en gebruikte het om naar Xandar te reizen, waar hij zich bij de Xandarian-oorlog tegen de Skrulls afzonderlijk. Met de hulp van Rom the Space Knight werden de Skrulls verslagen. Toen hij terugkeerde naar de aarde, werd Rider vergelijkbaar en gaf hij afstand van zijn krachten. Later werd Xandar vernietigd door de ruimtepiraat Nebula, en met de hulp van de vastgehouden Night Thrasher herwon Rider zijn krachten en sloot hij zich aan bij het superheldenteam van New Warriors. Rider was getuige van de hervorming van het Nova Corps en kreeg de rang van Centurion Prime. Toegewezen aan de aarde, stond Rider voor de uitdaging om zijn leven in evenwicht te brengen als lid van het Nova Corps en de New Warriors, maar verliet de groep toen hij naar Xandar werd geroepen om de Annihilation Wave te confronteren, een kracht uit de Negatieve Zone onder leiding van Annihilus. Nova's krachten komen van een energiebron genaamd de Nova Force, een onbeperkte energie die wordt geproduceerd door een levende computer genaamd de Xandarian Worldmind, die bovenmenselijke vermogens afkomstig, waaronder vluchten, bovenmenselijke kracht, snelheid en duurzaamheid, bovendien het vermogen om energie te absorberen die gericht is tegen hem en laat het los als pulsen en stralen.
Nova debuteerde in The Man Called Nova #1, geschreven door Marv Wolfman en geïllustreerd door John Buscema in 1976. Wolfman opgenomen dat het jonge personage een eerbetoon zou zijn aan Stan Lee en Steve Ditko's Spider-Man, in navolging van zijn bescheiden wortels in de arbeidersklasse en verandering. ego. Ontstaan ​​in april op de Inside Iron Studios Day. Bekijk het Thanos Deluxe-beeld, onthuld op SDCC 2023, en Thor voor het eerst te zien op het Ultra-paneel op CCXP 2023, en Captain America onthuld in februari. Nu Pre-Order beschikbaar is, kun je op de hoogte blijven van vele andere opmerkelijke Marvel Comics-personages in nieuwe Iron Studios-beelden in deze collectie

Afmeting: 41 cm

Merk

Iron Studios

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Marvel Art Scale Deluxe Statue 1/10 Nova 41 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook 10% korting
Schrijf je dan nu in en ontvang de 10% kortingscode. Mis het niet!
    Aanmelden
    Ik ga akkoord met de term and condition