Saint Seiya Deluxe Art Scale Statue 1/10 Dragon Shiryu 38 cm

Saint Seiya Deluxe Art Scale Statue 1/10 Dragon Shiryu 38 cm

Op de trappen die de Twaalf Huizen in het mythische Heiligdom van Athene met elkaar verbinden, tussen de versleten treden en afbrokkelende marmeren pilaren

 579,00 Incl. BTW

Op de trappen die de Twaalf Huizen in het mythische Heiligdom van Athene met elkaar verbinden, tussen de versleten treden en afbrokkelende marmeren pilaren, heft de heilige wiens naam vanwege zijn sterrenbeeld Paarse Draak betekent, met een uiterst sereen gelaat zijn rechterhand op en bereidt zijn geheim voor. techniek. Door een krachtige kosmos te verbranden, met lang donker haar omhoog en de figuur van een doorschijnende smaragdgroene draak met LED-verlichting om hem heen, creëert hij een salvovorm die elke tegenstander in de lucht zal gooien, een kracht die zelfs de stroom van een waterval kan omkeren. Iron Studios presenteert met trots hun standbeeld "Dragon Shiryu Deluxe - Saint Seiya - Art Scale 1/10", het meest volwassen en wijze van de 5 Bronze Saints belast met de missie om de godin Athena te beschermen, in een Deluxe-versie met twee verwisselbare hoofden, één met helm en één zonder helm.

Iron Studios brengt ook de reguliere versie van het beeld "Dragon Shiryu - Saint Seiya - Art Scale 1/10", zonder het extra hoofd of de doorschijnende drakenfiguur rondom de Bronzen Heilige, over de voet van de stenen trappen van het Heiligdom.

Shiryu draagt ​​het smaragdgroene bronzen doek van het sterrenbeeld Draken, een juweel tussen de andere kleding vanwege zijn legendarische verdedigingseigenschappen. Er is weinig bekend over zijn jeugd. Hij werd geadopteerd door Mitsumasa Kido en onder de hoede van de Graad Foundation werd hij samen met 99 andere weeskinderen opgeleid. Na een paar jaar was er eindelijk een loterij waaruit bleek waar elk van de 100 kinderen naartoe zou worden gestuurd om verdere training te krijgen om een ​​doek te verdienen en een heilige te worden. Shiryu werd gestuurd om te trainen bij de Five Ancient Peaks of Lushan, in China, waar hij zou worden opgeleid door de Gouden Saint Dohko, ook wel bekend als de Oude Meester. Na jaren van intensieve training slaagde Shiryu er eindelijk in om de laatste test van het omkeren van de waterval van de Five Peaks te doorstaan ​​en verdiende ze de Drakendoek. Shiryu, lang met donker haar, heeft een drakentatoeage op zijn rug die verschijnt wanneer zijn kosmos maximaal is, en de rechterklauw van de draak laat precies zien waar zijn hart is.

Oorspronkelijk gemaakt in de manga door Masami Kuramada in 1986 en aangepast aan anime door Toei Animation tussen 1986 en 1989, vertelt de Saint Seiya-show het verhaal van 5 mystieke bronzen heiligen die vechten om de menselijke incarnatie van de godin Athena te beschermen, terwijl ze heilige kleding dragen. gebaseerd op vele sterrenbeelden. Onthuld op donderdag 30 november in het panel op de Ultra Stage op CCXP 2023 en later tentoongesteld op de stand van Iron Studios, met een wereldwijde pre-order al beschikbaar, bekijk het standbeeld "Paus Ares BDS - Saint Seiya - Art Scale 1 /10", de eerste van de collectie met de Grote Meester onthuld op CCXP 2022, en de onthulde "Cygnus Hyoga - Saint Seiya - Art Scale 1/10", "Saint Seiya Pegasus Seiya Art Scale 1/10" en "Andromeda Shun - Saint Seiya - Art Scale 1/10", allemaal met Deluxe en reguliere versies die een dioramaset zullen samenstellen met de 5 belangrijkste Bronze Saints.

Maat: ca. 38 x 24 x 26 cm

Extra informatie

Gewicht 4367 g
Afmetingen 578 × 387 × 210 mm

Merk

Iron Studios

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Saint Seiya Deluxe Art Scale Statue 1/10 Dragon Shiryu 38 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook 10% korting
Schrijf je dan nu in en ontvang de 10% kortingscode. Mis het niet!
    Aanmelden
    Ik ga akkoord met de term and condition