Marvel BDS Art Scale Statue 1/10 Thanos Infinity Gaunlet Diorama 30 cm

Marvel BDS Art Scale Statue 1/10 Thanos Infinity Gaunlet Diorama 30 cm

Op de basis van een gebarsten vloer, verwijzend naar het koude marmer van een tempel gebouwd om hulde te brengen aan de Dood, heft de Titan zijn gehandschoende

 329,00 Incl. BTW

Op de basis van een gebarsten vloer, verwijzend naar het koude marmer van een tempel gebouwd om hulde te brengen aan de Dood, heft de Titan zijn gehandschoende linkerhand op met zijn Infinity Gauntlet, waarmee hij pronkt met de kracht van een halfgod met dit artefact dat is gemaakt om zes getransformeerde kosmische singulariteiten op te slaan. in stenen, waarvan elk een aspect van het universum vertegenwoordigt: de ruimte, de tijd, de geest, de kracht, de ziel en de realiteit, waardoor de gebruiker ervan bijna almachtig wordt. Verliefd op de personificatie van de Dood in de vorm van een mooie vrouw, omvatten zijn plannen meestal een universele genocide om zijn geliefde het hof te maken, afgebeeld in het standbeeld naast hem in de vorm van een buste op een voetstuk. Gek, eeuwig en onvermijdelijk, hij is dat allemaal en nog veel meer, en op verzoek van fans en verzamelaars presenteert Iron Studios met trots het standbeeld "Thanos - Infinity Gauntlet Diorama - BDS Art Scale 1/10", de eerste van een nieuwe serie samengesteld door de machtigste helden ter wereld uit het universum van Marvel, in een verzameling die weer een ongelooflijke gevechtsdioramaset zal vormen.

Iron Studios zal ook de speciale versie "Thanos Deluxe - Infinity Gauntlet Diorama - BDS Art Scale 1/10" uitbrengen, met een meer uitgebreide basis van zijn paleis, met de buste van zijn geliefde op een voetstuk aan zijn zijde. Gemaakt in de stripboeken van Jim Starlin in 1973, lang voordat het personage zijn kruistocht in de films begon na de Infinity Stones in de superproducties van de MCU, werd Thanos al in de stripboeken gevestigd door de kosmische geest van Starlin en andere iconische auteurs als een van de krachtigste en gevaarlijkste wezens in het universum van Marvel. Of het nu gaat om de zoektocht naar de Kosmische Kubus of om de creatie van de Gauntlet, gepresenteerd in de zogenaamde Infinity Saga, veel van zijn plannen voor uitroeiing en vernietiging konden alleen worden gestopt door de vereniging van de krachten van grote superhelden zoals de Kree. Kampioen Captain Marvel, het perfecte wezen dat genetisch gemanipuleerd is Adam Warlock, de Avengers, de Fantastic Four, de Incredible Hulk, Drax the Destroyer, de geweldige Spider-Man en vele anderen!

De kosmische superschurk is al beschikbaar voor pre-order, onthuld tijdens de Inside Iron Studios Day in juli, en is het eerste standbeeld in het Infinity Gauntlet-diorama, aangekondigd tijdens het Iron Studios-panel op CCXP 2022, en binnenkort het standbeeld van andere iconische personages uit de universum van Marvel in de strips zal deel uitmaken van deze nieuwe lijn en zal worden onthuld op de sociale media en het YouTube-kanaal van Iron Studios. Blijf kijken.

Afmeting: 30 x 18 x 18 cm

Extra informatie

Gewicht 2723 g
Afmetingen 436 × 335 × 229 mm

Merk

Iron Studios

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Marvel BDS Art Scale Statue 1/10 Thanos Infinity Gaunlet Diorama 30 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook 10% korting
Schrijf je dan nu in en ontvang de 10% kortingscode. Mis het niet!
    Aanmelden
    Ik ga akkoord met de term and condition