Jurassic World Icons Statue Mosasaurus 16 cm

Jurassic World Icons Statue Mosasaurus 16 cm

Terwijl ze een prototype van een ijzeranalysator aan het testen waren, vonden onderzoekers van InGen DNA-fragmenten in een onlangs ontdekte soort.

 289,00 Incl. BTW

Terwijl ze een prototype van een ijzeranalysator aan het testen waren, vonden onderzoekers van InGen DNA-fragmenten in een onlangs ontdekte soort. In de overtuiging dat de enige manier om waterorganismen na te bootsen zonder bloed te onttrekken aan muggen die gevangen zitten in barnsteen, het gebruik van een prototype-parser zou zijn, slaagde Dr. Henry Wu er met succes in om een ​​waterreus na te bootsen met een bijtkracht groter dan die van een T-Rex. Wonend in een poel met 3 miljoen liter water in het dinosauruspark Jurassic World, waar bezoekers hem konden zien voeden met haaien in een soort watershow, of in een aquarium onder de lagune dat bekend staat als Underwater Observatory, brengt Iron Studios fans en verzamelaars de kans om het in je collectie te introduceren met het standbeeld "Mosasaurus - Jurassic World - Icons", waardoor deze prehistorische titaan van de zeeën in al zijn omvang wordt onthuld, boven de golven uitsteekt en met zijn gigantische kaken een van zijn favoriete prooien vangt , een gigantische witte haai.

Icons is de nieuwste Iron Studios-lijn, samengesteld uit beelden van de beroemdste dinosaurussen uit Jurassic Park en Jurassic World, in miniaturen op gestileerde sokkels met het filmlogo, die grondig dezelfde realistische details in hun anatomie en schilderkunst presenteren als te zien in hun grotere- schaal beelden. Een nieuwe collectie die nog meer verzamelaars zal aantrekken, met een betaalbaar, kosteneffectief formaat, zowel qua prijs als qua fysieke ruimte, en die indruk maakt met hun rijkdom aan details en de standaard van kwaliteit en uitmuntendheid, die handelsmerken zijn van Iron Studios.

Een van de meest gevraagde dinosaurussen door fans en verzamelaars wordt voor het eerst afgebeeld door Iron Studios, op een voetstuk met het logo, in een beeld vol details en texturen dat dit fantastische wezen onberispelijk presenteert, zoals in zijn indrukwekkende optredens in Jurassic Wereld. Het beeld werd gedetailleerd gepresenteerd tijdens de maandelijkse show Inside Iron Studios Day van november op YouTube. Bekijk de andere Icons-beelden uit Jurassic Park, zoals Brachiosaurus, Dilophossaurus, drie verschillende versies van Velociraptor (A, B en C), en uit Jurassic World, zoals T-Rex, Compsognathus en beide, al beschikbaar voor pre-order. versies van Velociraptor Blue.

Afmeting: 16 x 30 x 16 cm

Extra informatie

Gewicht 3214 g
Afmetingen 451 × 327 × 217 mm

Merk

Iron Studios

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jurassic World Icons Statue Mosasaurus 16 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook 10% korting
Schrijf je dan nu in en ontvang de 10% kortingscode. Mis het niet!
    Aanmelden
    Ik ga akkoord met de term and condition