Masters of the Universe BDS Art Scale Statue 1/10 Mer-Man 27 cm

Masters of the Universe BDS Art Scale Statue 1/10 Mer-Man 27 cm

Buigend over de zeerotsen, stalagmieten en koralen in de diepte van de oceaan van Eternia, maakt de mensachtige meerman-heerser van het volk dat bekend staat als de Aquaticans zich klaar om…

 259,00 Incl. BTW

Buigend over de zeerotsen, stalagmieten en koralen in de diepte van de oceaan van Eternia, maakt de mensachtige meerman-heerser van het volk dat bekend staat als de Aquaticans zich klaar om elke indringer op zijn domeinen aan te vallen en af ​​te weren, terwijl hij zijn gouden drietand hanteert en de woede op zijn gezicht. Met een deel van zijn groene lichaam gedeeltelijk bedekt door schubben en beschermd door een gouden borstpantser met schoudervullingen in de vorm van vinnen, presenteert Iron Studios het standbeeld "Mer-Man BDS - Masters of the Universe- Art Scale 1/10" met de visman-heer van het onderzeese koninkrijk, een bondgenoot van de strijdkrachten van Skeletor en lid van de Evil Warriors of Eternia.

Iron Studios breidt hun verzameling van de exponent Evil Warriors uit in hun lijn MOTU-beelden en brengt Mer-Man, gedetailleerd onthuld in de show Inside Iron Studios Day van november op YouTube. Het beeld is al beschikbaar voor pre-order. Bekijk de hele collectie met heldhaftige krijgers zoals Prince Adam, He-Man (in zowel de reguliere als de Deluxe-versie), Man-At-Arms, Teela en Orko, Sorceress, Ram-Man, Stratos en Man-E- Gezichten en de schurken Skeletoron ThroneDeluxe, Evil-Lyn, Beast Man en Trap Jaw, naast de gestileerde Toy Art-versies He-Man en Skeletor - MOTU - MiniCo. Binnenkort komt er meer nieuws van Masters of the Universe van Iron Studios, volg hun sociale media en YouTube-kanaal.

Afmeting: 27 x 23 x 17 cm

Extra informatie

Gewicht 1834 g
Afmetingen 286 × 199 × 380 mm

Merk

Iron Studios

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Masters of the Universe BDS Art Scale Statue 1/10 Mer-Man 27 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook 10% korting
Schrijf je dan nu in en ontvang de 10% kortingscode. Mis het niet!
    Aanmelden
    Ik ga akkoord met de term and condition