Black Adam Art Scale Statue 1/10 Hawkman 36 cm

Black Adam Art Scale Statue 1/10 Hawkman 36 cm

Met zijn grote gouden en rode vleugels geopend vanuit zijn pak, gevormd door meerdere staven die zijn veren simuleren, hem beschermen en hem in staat stellen met hoge snelheid te vliegen

 389,00 Incl. BTW

Met zijn grote gouden en rode vleugels geopend vanuit zijn pak, gevormd door meerdere staven die zijn veren simuleren, hem beschermen en hem in staat stellen met hoge snelheid te vliegen, vliegt de gevleugelde kampioen van gerechtigheid voortgestuwd door zijn pantser gebouwd met behulp van het N-de metaal. , een zeldzaam en exotisch mineraal waarmee zijn pak de zwaartekracht kan trotseren. Met een puntige strijdknots begiftigd met de zoveelste kracht voor missies, in staat zijn vijanden te verzwakken zonder ze daadwerkelijk te doden, en een gouden schild in zijn linkerarm te dragen met zijn symbool in de vorm van de kop van een roofvogel in het midden, als een Als aanvulling op zijn pak heeft hij een gevleugelde helm met gouden texturen rondom die hem niet alleen beschermt, maar ook zijn identiteit behoudt. Boven een diorama-voetstuk waar oude Egyptische ruïnes verbinding maken met metalen platforms, presenteert Iron Studios hun standbeeld "Hawkman BDS - Black Adam -Art Scale 1/10", met de nobele en ervaren leider van de Justice Society in de DCEU (DC Extended Universe) .

Gespeeld door acteur Aldis Hodge in Black Adam, de 11e film van de DCEU, debuteert Hawkman, een van de meest iconische DC-helden, op de grote schermen en in de beeldenreeks van Iron Studios, afgeleid van deze superproductie van Warner. Onthuld op de show Inside Iron Studios Day van oktober, waar het beeld in detail werd gepresenteerd. Bekijk ook het standbeeld "Black Adam - Black Adam - Art Scale 1/10", beide beschikbaar voor pre-order, en binnenkort meer nieuws van Iron Studios afgeleid van de DCEU, en nog veel meer uit het DC-universum, zie meer op Sociale media en YouTube-kanaal van Iron Studios.

Afmeting: 36 x 34 x 21 cm

Extra informatie

Gewicht 2110 g
Afmetingen 547 × 366 × 180 mm

Merk

Iron Studios

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Black Adam Art Scale Statue 1/10 Hawkman 36 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook 10% korting
Schrijf je dan nu in en ontvang de 10% kortingscode. Mis het niet!
    Aanmelden
    Ik ga akkoord met de term and condition