The Wizard of Oz Deluxe Art Scale Statue 1/10 Dorothy 21 cm

The Wizard of Oz Deluxe Art Scale Statue 1/10 Dorothy 21 cm

In een uitbundig decor blijft een onschuldig twaalfjarig meisje van een boerderij in Kansas lachen, altijd gevolgd door haar Cairn Terrier-hond Toto.

 289,00 Incl. BTW

In een uitbundig decor blijft een onschuldig twaalfjarig meisje van een boerderij in Kansas lachen, altijd gevolgd door haar Cairn Terrier-hond Toto. Gekleed in een wit overhemd onder een blauw geruite overgooier, volgt de charismatische jonge vrouw met bruin haar de gele bakstenen weg met haar magische robijnrode pantoffels, met een klein rieten mandje in de hand, op zoek naar de Emerald City en haar mysterieuze tovenaar om eindelijk de weg terug te vinden. thuis. Als aanvulling op een verbazingwekkende dioramaset gecomponeerd door de reeds gepresenteerde beelden van haar iconische vrienden Cowardly Lion, Scarecrow en Tin Man, presenteert Iron Studios met trots het standbeeld "Dorothy Deluxe - The Wizard of Oz - Art Scale 1/10", de meest iconische rol gespeeld door actrice Judy Garland in "The Wizard of Oz" uit 1939, in een gedetailleerd voetstuk met de Emerald City op de achtergrond, de lange weg langs de gele bakstenen weg, en het logo van de film op de voorkant.

Iron Studios brengt ook de reguliere versie, in het beeld "Dorothy - The Wizard of Oz - Art Scale 1/10", met de dappere held en Toto over een eenvoudig voetstuk van de gele stenen weg.

The Wizard of Oz, een van de meest geliefde films aller tijden, is een iconische en beroemde Hollywood-musical, geproduceerd door MGM, met een cast met alle sterren, en staat statistisch gezien bekend als de meest bekeken film in de geschiedenis van de cinema. Geregisseerd door Victor Fleming, met muziek van Harold Arlen en EY Harburg, waaronder het nummer "Over the Rainbow", kreeg de Academy Award voor "Best Original Song", en de film die de carrière projecteerde van actrice Judy Garland, winnaar van de Academy Juvenile Award voor haar rol als meisje op de boerderij in Kansas, Dorothy Gale. Bekijk de beelden Cowardly Lion, Scarecrow en Tin Man, onderdeel van een fantastische dioramaset, allemaal in de Deluxe en reguliere versies Art Scale 1/10, die al beschikbaar zijn voor pre-order.

Afmeting: 21 x 11 x 19 cm

Extra informatie

Gewicht 1969 g
Afmetingen 388 × 296 × 195 mm

Merk

Iron Studios

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Wizard of Oz Deluxe Art Scale Statue 1/10 Dorothy 21 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook 10% korting
Schrijf je dan nu in en ontvang de 10% kortingscode. Mis het niet!
    Aanmelden
    Ik ga akkoord met de term and condition