The Wizard of Oz Deluxe Art Scale Statue 1/10 Cowardly Lion 20 cm

The Wizard of Oz Deluxe Art Scale Statue 1/10 Cowardly Lion 20 cm

Gebaseerd op de originele roman uit 1900, beschouwd als het eerste Noord-Amerikaanse sprookje, worden de hoofdpersoon van het verhaal, Dorothy, een weesmeisje in haar vroege tienerjaren,

 299,00 Incl. BTW

Gebaseerd op de originele roman uit 1900, beschouwd als het eerste Noord-Amerikaanse sprookje, worden de hoofdpersoon van het verhaal, Dorothy, een weesmeisje in haar vroege tienerjaren, en haar hond Toto op een boerderij op het platteland van Kansas meegenomen door een orkaan samen met hun huis. Het huis wordt meegezogen in het hart van de storm en draait totdat het landt, en Dorothy realiseert zich dat ze niet meer in Kansas is en dat ze de Regenboog moet zijn overgestoken. Ze bevindt zich op een plek met een helderblauwe lucht, prachtige groene heuvels, hoge bomen met sappig fruit en gigantische bloemen in een prachtig landschap. Glinda, de mooie Goede Heks van het Noorden, verschijnt recht voor haar en vertelt haar dat ze in het magische Land van Oz is en dat haar huis bovenop de Boze Heks van het Oosten is gevallen en haar heeft vermoord. Dorothy wordt tot held verklaard door de Munchkins, kleine mensen die hebben geleden als gevangenen van de Boze Heks, maar haar zus met een groene huid, de Boze Heks van het Westen, staat op om haar te wreken en claimt haar magische Ruby Slippers, nu in Dorothy's bezit. Op zoek naar de weg terug naar Kansas volgt Dorothy de Yellow Brick Road op zoek naar de Emerald City, waar de Tovenaar van Oz woont, de enige die haar kan helpen, aldus Glinda. Onderweg vindt ze een pratende Vogelverschrikker, een Tinnen Man en een Laffe Leeuw die haar vergezellen in de zoektocht naar de tovenaar, en elk van hen heeft een persoonlijke wens die ze hem willen laten vervullen. Maar tijdens deze reis moeten ze het opnemen tegen de Boze Heks van het Westen, die tot doel heeft de robijnrode pantoffels van haar zus terug te vinden en hun kracht te gebruiken om het machtigste wezen in Oz te worden.

Een meisje volgt de gele stenen weg en passeert 's nachts een donker en angstaanjagend bos, waar ze een enorme katachtige figuur tegenkomt die uit het donker springt. Woedend brullend om haar bang te maken, verstopt ze zich achter een grote boom, maar haar hond Toto blaft en gromt naar het beest dat hem achtervolgt. Uit angst voor haar kleine vriend geeft ze een klap op de neus van de kat en scheldt hem uit, en tot haar verbazing krijgt het ogenschijnlijk woeste dier een inzinking en begint te huilen en snikken. Met ingetrokken poten en een bang gezicht brengt Iron Studios het beeld "Cowardly Lion Deluxe - The Wizard of Oz - Art Scale 1/10", met de antropomorfe leeuw van Oz die zelfs bang is voor zichzelf, gespeeld door Bert Lahr, met zijn moedmedaille op zijn borst, boven een voetstuk van het prachtige landschap van zijn betoverde wereld, naast een boom uit zijn bos, met torens van de Emerald City op de achtergrond en de gele bakstenen weg aan zijn voeten. Vervolgens gaat hij samen met het meisje Dorothy en haar vrienden op zoek naar de mysterieuze tovenaar, zodat de leeuw de tovenaar kan vragen hem dapper te maken.

Iron Studios brengt ook de reguliere versies met de beelden "Cowardly Lion - The Wizard of Oz - Art Scale 1/10" en "Scarecrow - The Wizard of Oz - Art Scale 1/10", met de bange katachtige en het wijze karakter erover een eenvoudige basis van de Yellow Brick Road.

Afmeting: 20,5 x 12 x 17 cm

Extra informatie

Gewicht 2170 g
Afmetingen 373 × 276 × 183 mm

Merk

Iron Studios

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Wizard of Oz Deluxe Art Scale Statue 1/10 Cowardly Lion 20 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook 10% korting
Schrijf je dan nu in en ontvang de 10% kortingscode. Mis het niet!
    Aanmelden
    Ik ga akkoord met de term and condition