DC Comics The Flash Movie Art Scale Statue 1/10 The Flash (alternative Version) 23 cm

DC Comics The Flash Movie Art Scale Statue 1/10 The Flash (alternative Version) 23 cm

Geïnspireerd door zijn oudere versie uit een alternatieve toekomst, improviseert de tiener Barry Allen terwijl hij een van Batmans kostuums aanpast en aanpast in een eigenaardige versie van de dieprode speedster

 209,99 Incl. BTW

Geïnspireerd door zijn oudere versie uit een alternatieve toekomst, improviseert de tiener Barry Allen terwijl hij een van Batmans kostuums aanpast en aanpast in een eigenaardige versie van de dieprode speedster. Naast zijn andere 'zelf' uit een andere wereld, meer ervaren en getraind, zoekt hij hulp bij een gepensioneerde Dark Knight, die al jaren inactief is, om in deze realiteit het hoofd te bieden aan een wereldwijde dreiging. Zo presenteert Iron Studios het standbeeld "Flash Alternate Version - The Flash Movie - Art Scale 1/10", met de jonge alternatieve versie van de held, boven een basis van metalen platforms die doen denken aan de Batcave, Batman's uitvalsbasis en hoofdkwartier.

Nadat hij op een noodlottige nacht door de bliksem werd getroffen en ondergedompeld raakte in chemische producten, kreeg de jonge Barry Allen een meta-menselijke connectie met de Speed ​​Force, een extradimensionaal energieveld dat hem het bovenmenselijke vermogen geeft om supersnel te denken en te bewegen. in staat zijn lichaam op microscopisch niveau te laten trillen. Barry creëerde vervolgens een kostuum, gebouwd met dezelfde kwartsstof op silicabasis die door NASA wordt gebruikt, met het symbool van een gouden bliksem op de borst. Met behulp van zijn krachten werd hij de heldenverdediger van Central City, bekend als de Flash. Na de dood van Superman werd Barry gerekruteerd om de Justice League te vormen, waar hij een fundamentele rol speelde in de wederopstanding van de Man of Steel en hielp in de strijd tegen de troepen van generaal Steppenwolf uit Apokolips. Met als doel de onschuld te bewijzen van zijn vader, Henry, ten onrechte beschuldigd en veroordeeld voor de moord op zijn moeder Nora, wordt Barry ingehuurd door het forensisch laboratorium van de Central City Police Department, waar hij een hooggekwalificeerde forensisch wetenschapper werd. Met behulp van de Speed ​​Force ontdekt Barry dat hij door de tijd kan reizen, gebeurtenissen uit het verleden kan veranderen en zo de moord op zijn moeder kan stoppen. Maar terwijl hij dit doet, verandert hij de toekomst en creëert hij een andere realiteit waarin hij een tienerversie van zichzelf vindt, die opgroeide zonder zich zorgen te hoeven maken over de steun van zijn ouders, die nog steeds niet de gebeurtenissen heeft meegemaakt die hem in de Flash zullen veranderen. . Opgewonden en bewonderd door zijn volwassen zelf, kijkt de jonge Barry ernaar uit om te weten of hij in deze realiteit in staat is dezelfde krachten te verwerven en dezelfde superheld te worden.

De solofilm van de snelste held ter wereld, de 13e film in het DC Extended Universe (DCEU), verschijnt nu in juni op het grote scherm, waarbij Ezra Miller opnieuw de hoofdrol van de speedsterheld vertolkt, en Iron Studios meedoet met de Speedster-held. Forceer om hun verzameling beelden te onthullen, geïnspireerd door deze gedenkwaardige productie die naast zijn jongere versie ook gespeeld door Ezra Miller, de oudere versie van de hoofdpersoon Flash, en de Batman uit deze realiteit, opnieuw gespeeld door acteur Michael Keaton, en andere verrassingen zal brengen op de volgende Inside Iron Studios Day op YouTube, die in juni zijn tweejarig jubileum viert. Mis het niet!

Extra informatie

Gewicht 1104 g
Afmetingen 284 × 228 × 187 mm

Merk

Iron Studios

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DC Comics The Flash Movie Art Scale Statue 1/10 The Flash (alternative Version) 23 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook 10% korting
Schrijf je dan nu in en ontvang de 10% kortingscode. Mis het niet!
    Aanmelden
    Ik ga akkoord met de term and condition