Marvel’s The Avengers Movie Masterpiece Diecast Action Figure 1/6 Iron Man Mark VI (2.0) with Suit-Up Gantry 32 cm

Marvel’s The Avengers Movie Masterpiece Diecast Action Figure 1:6 Iron Man Mark VI (2.0) with Suit-Up Gantry 32 cm

Tony Stark, ook bekend als Iron Man, staat bekend als het ‘genie, miljardair, playboy, filantroop’ van dit universum en was een hit bij fans en publiek…

 869,00 Incl. BTW

Tony Stark, ook bekend als Iron Man, staat bekend als het ‘genie, miljardair, playboy, filantroop’ van dit universum en was een hit bij fans en publiek. Ontworpen met veel aandacht voor mechanische details, wordt Iron Man Mark VI (2.0) met de Suit-Up Gantry op het dak van Stark Tower tot leven gebracht als een indrukwekkende verzamelset geïnspireerd op The Avengers van Marvel Studios.

De schermnauwkeurige Iron Man-figuur, gemaakt van gegoten materiaal, is ruim 32 cm hoog en bevat een nieuw ontwikkeld hoofdsculptuur van Robert Downey Jr. in de gelijkenis van Tony Stark, LED-verlichte helm met verwisselbare maskers, filmnauwkeurige proporties en gedetailleerd pantser ontwerp, metallic rood, goud en zilverkleurig pantser, verwisselbaar door de strijd beschadigd borstpantser en verwijder onderdelen op schouder en dij, verborgen compartimenten op de schouders om wapens te onthullen.

De Suit-Up Gantry op de zesde schaal is ongeveer 42 cm hoog als hij volledig is gemonteerd, is voorzien van meerdere scharnierende mechanische armen en het verstelbare ringvormige tunnelontwerp is afgewerkt met metallic verfapplicaties. Het authentiek vervaardigde Suit-Up Gantry Sixth Scale-accessoire, aangedreven door USB, bootst het verbazingwekkende demontageprogramma van Iron Man's pak na met LED-verlichte gebieden rond de ringvormige tunnel en het portaalplatform/trap.

Bovendien bevat deze verzamelset speciaal een extra helm en pantseronderdelen zoals borst, schouders, dijen en rug, waardoor mechanische details zichtbaar worden die alternatieve weergaveopties mogelijk maken.

Deze Iron Man Mark VI met Suit-Up Gantry Sixth Scale Collectible Set zal een iconisch stuk zijn voor je Hall of Armor-collectie!

Maat:

- Iron Man Mark VI (2.0): 32 cm
- Suit-Up-portaal: 32 x 42 x 29 cm

Extra informatie

Gewicht 5333 g
Afmetingen 281 × 721 × 353 mm

Merk

Hot Toys

hot toys

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Marvel’s The Avengers Movie Masterpiece Diecast Action Figure 1/6 Iron Man Mark VI (2.0) with Suit-Up Gantry 32 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook 10% korting
Schrijf je dan nu in en ontvang de 10% kortingscode. Mis het niet!
    Aanmelden
    Ik ga akkoord met de term and condition