Iron Man 2 Action Figure 1/4 Iron Man Mark VI 48 cm

Iron Man 2 Action Figure 1:4 Iron Man Mark VI 48 cm

Het Iron Man Mark VI-pantser is een iconische creatie van Tony Stark! Door zorgvuldige engineering en meedogenloze innovatie heeft hij een…

 899,00 Incl. BTW

Het Iron Man Mark VI-pantser is een iconische creatie van Tony Stark! Door zorgvuldige engineering en meedogenloze innovatie heeft hij een pak gemaakt dat sterker en formidabeler is dan alle voorgaande. In Iron Man 2 wordt het Mark VI-pantser tot het uiterste getest terwijl het deelneemt aan intense gevechten tegen Ivan Vanko en zijn drones. Deze confrontaties laten de kracht, behendigheid en geavanceerde wapens van het hightech pak zien.

Geïnspireerd door en verwezen naar de Iron Man 2-film, presenteren Sideshow en Hot Toys met trots het Iron Man Mark VI Quarter Scale-figuur. Door nauwgezette aandacht voor detail heeft het vakmanschap bij Hot Toys de gestroomlijnde verfijning en kracht van deze legendarische zesde versie van Iron Man's aangedreven pak tot driedimensionaal leven gebracht.

Meesterlijk vervaardigd figuur op schaal 1/4 met een afbeelding van het Iron Man Mark VI-pantser uit de film. Het Iron Man-actiefiguur is ongeveer 48 cm hoog en maakt dynamische poses mogelijk over het volledige bewegingsbereik met meer dan 40 scharnierpunten. Vecht tegen beschadigde verwisselbare onderdelen en zorg voor een afwisselend uiterlijk van het pantser direct van het scherm. Subtiele verwering geeft op realistische wijze gevechtslittekens weer, terwijl LED-verlichtingsfuncties in de ogen, borstreactor en repulsors een meeslepend weergave-element toevoegen.

Dit figuur op kwartschaal wordt geleverd met een speciaal ontworpen dioramabasis die het slagveld weergeeft, samen met mechanische overblijfselen van de drones als diorama-accessoires om een ​​ingewikkeld, realistisch gevoel te geven.

Bestel dit Marvel-verzamelfiguur vooraf en ervaar zelf de toekomst van aangedreven pantser!

Extra informatie

Gewicht 5333 g
Afmetingen 281 × 721 × 353 mm

Merk

Hot Toys

hot toys

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Iron Man 2 Action Figure 1/4 Iron Man Mark VI 48 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook 10% korting
Schrijf je dan nu in en ontvang de 10% kortingscode. Mis het niet!
    Aanmelden
    Ik ga akkoord met de term and condition