Star Wars The Mandalorian Action Figure 1/6 Dark Trooper 32 cm

Star Wars The Mandalorian Action Figure 1:6 Dark Trooper 32 cm

‘Je staat op het punt de strijd aan te gaan met de Dark Troopers. Je had er je handen vol aan. Laten we eens kijken hoe je het doet tegen een peloton.’

 349,00 Incl. BTW

Star Wars The Mandalorian Action Figure 1:6 Dark Trooper 32 cm

'Je staat op het punt de strijd aan te gaan met de Dark Troopers. Je had er je handen vol aan. Laten we eens kijken hoe je het doet tegen een peloton.' - Moff Gideon™
De Dark Troopers van de derde generatie zijn niet langer pakken. De menselijke binnenkant was de laatste zwakte die moest worden opgelost. Het zijn nu droids. Deze troopers bleken erg intimiderend en gevaarlijk te zijn toen de Mandalorian worstelde om zelfs maar één van deze angstaanjagende vijanden te verslaan tijdens zijn reddingsmissie van Grogu aan boord van het schip van Moff Gideon.

Na de epische seizoensfinale van The Mandalorian presenteren Sideshow en Hot Toys het gloednieuwe Dark Trooper Sixth Scale Collectible Figure!

Het zeer nauwkeurige verzamelfiguur is vakkundig vervaardigd op basis van de Dark Trooper uit de populaire Star Wars™ serie. Het beschikt over zeer gedetailleerde helm- en mechanische pantseronderdelen, speciaal aangebrachte zwarte pantsering, LED-lichtfuncties, een blaster en een displaybasis!

Deze dreigende trooper zal zeker een welkome aanvulling zijn op elke Star Wars-collectie!

Extra informatie

Gewicht 1,713 g
Afmetingen 14,5 × 40 × 25,1 mm

Merk

Hot Toys

hot toys
Wil jij ook 10% korting
Schrijf je dan nu in en ontvang de 10% kortingscode. Mis het niet!
    Aanmelden
    Ik ga akkoord met de term and condition