Black Widow Movie Masterpiece Action Figure 1/6 Black Widow Snow Suit Version 28 cm

Black Widow Movie Masterpiece Action Figure 1/6 Black Widow Snow Suit Version 28 cm

“Je weet niet alles over mij.” – Natasha Romanoff
Ze is terug! Natasha Romanoff in het sneeuwpak keert terug naar het scherm met een absoluut verbluffende look die zijn oorsprong vindt in…

 339,00 Incl. BTW

Black Widow Movie Masterpiece Action Figure 1:r6 Black Widow Snow Suit Version 28 cm

"Je weet niet alles over mij." - Natasha Romanoff
Ze is terug! Natasha Romanoff in het sneeuwpak keert terug naar het scherm met een absoluut verbluffende look die zijn oorsprong vindt in de strips en vertrekt op haar gevaarlijke missies in de arctische omgeving en herenigt zich met een groep spionnen uit haar verleden om een ​​dodelijke kracht te stoppen, die ze kent. voordat ze voor SHIELD en The Avengers ging werken.

Sideshow en Hot Toys presenteren vandaag met trots de langverwachte Black Widow (Snow Suit-versie) verzamelfiguur op de zesde schaal, die een scherp contrast vormt met haar traditionele, volledig zwarte pak.

De figuur is prachtig vervaardigd op basis van de schermuitstraling van Scarlett Johansson als Natasha Romanoff/Black Widow in de productie met dezelfde titel en beschikt over een nieuw ontwikkeld hoofd- en haarsculptuur met delicaat vakmanschap, een fijn op maat gemaakt wit tactisch uniform en zeer gedetailleerde wapens, waaronder een Een paar standaard wapenstokken en een paar gelede wapenstokken met 3 soorten verwisselbare punten maken verschillende gevechtsstijlen mogelijk, pistolen, meerdere stukken verwisselbare handen voor kenmerkende poses en een figurenstandaard met filmthema.

Breid je Marvel-collectie uit met dit indrukwekkende Black Widow-figuur!

Extra informatie

Gewicht 1,397 g
Afmetingen 14,5 × 40 × 26,7 mm

Merk

Hot Toys

hot toys
Wil jij ook 10% korting
Schrijf je dan nu in en ontvang de 10% kortingscode. Mis het niet!
    Aanmelden
    Ik ga akkoord met de term and condition