Iron Man Movie Masterpiece Action Figure 1/6 Tony Stark (Mech Test Version) 30 cm

Iron Man Movie Masterpiece Action Figure 1:6 Tony Stark (Mech Test Version) 30 cm

Tony Stark beschikt over een hightech mechanisch werkstation speciaal voor het testen en verfijnen van nieuwe pantsers, wat diepe indruk maakte bij fans over de hele wereld.

 369,00 Incl. BTW

Iron Man Movie Masterpiece Action Figure 1:6 Tony Stark (Mech Test Version) 30 cm

Tony Stark beschikt over een hightech mechanisch werkstation speciaal voor het testen en verfijnen van nieuwe pantsers, wat diepe indruk maakte bij fans over de hele wereld. Om onze fans terug te brengen naar een van de meest memorabele scènes uit de allereerste Iron Man-film, presenteert Hot Toys vandaag de Mech-testversie van een Tony Stark-verzamelfiguur op de zesde schaal, met de briljante uitvinder in zijn proefuitrusting in zijn hightech werkplaats.
Het verzamelfiguur is opmerkelijk gedetailleerd en zorgvuldig vervaardigd op basis van het beeld van Robert Downey Jr. als Tony Stark, heeft een hoofdsculptuur met verbluffende gelijkenis, LED-lichtfuncties op de boogreactor op de borst, repulsorhandpalmen en benen. metallic geverfde handschoen en beenpantser met een ingewikkeld mechanisch ontwerp, mechanische draden die zich rond het bovenlichaam uitstrekken, en een fijn vervaardigde casual outfit, een diamantvormige dynamische figuurstandaard en een bijpassende achtergrond om de werkplaatsomgeving van Tony Stark na te bootsen waar hij de prototypepantsers plaatste een vliegproef.

Bereid je voor op actie met dit ongelooflijk gedetailleerde verzamelfiguur van Tony Stark op de zesde schaal!

Extra informatie

Gewicht 2,479 g
Afmetingen 14,5 × 59,8 × 26,6 mm

Merk

Hot Toys

hot toys
Wil jij ook 10% korting
Schrijf je dan nu in en ontvang de 10% kortingscode. Mis het niet!
    Aanmelden
    Ik ga akkoord met de term and condition