Guardians of the Galaxy Holiday Special Television Masterpiece Series Action Figure 1/6 Mantis 31 cm

Guardians of the Galaxy Holiday Special Television Masterpiece Series Action Figure 1/6 Mantis 31 cm

Als Mantis erachter komt dat ze de zus van Peter Quill is, nou ja, halfzus, aangezien de twee dezelfde psychotische vader Ego delen, wil ze een manier vinden om hem gelukkig te maken.

 419,00 Incl. BTW

Guardians of the Galaxy Holiday Special Television Masterpiece Series Action Figure 1:6 Mantis 31 cm

Als Mantis erachter komt dat ze de zus van Peter Quill is, nou ja, halfzus, aangezien de twee dezelfde psychotische vader Ego delen, wil ze een manier vinden om hem gelukkig te maken. Ze leert ook dat mensen op aarde, waar Peter vandaan komt, Kerstmis vieren. Daarom gaat Mantis samen met Drax op avontuur naar de aarde op zoek naar een prachtig geschenk dat hopelijk de herinneringen van hun kapitein aan het festival zal herstellen.

Gebaseerd op de Guardians of the Galaxy Holiday Special van Marvel Studios, introduceren we met veel genoegen de langverwachte Mantis Sixth Scale-figuur in haar prachtige uiterlijk.

Het zeer nauwkeurige Mantis-verzamelobject omvat een zorgvuldig vervaardigd hoofdsculptuur met kenmerkende antennes, een gespecialiseerd lichaamsbouw, een fijn op maat gemaakte outfit die strikt trouw is aan het uiterlijk op het scherm, een delicaat ontworpen groene vakantietrui met pompon, een scala aan vakantieaccessoires zoals een hoofdband voor een kerstboom, een pompon halsketting, schort met strikjes, gigantische zuurstok, zonnebril en standaard voor Marvel-actiefiguren.

Dit speciale Mantis-figuur is hier om wat vakantiegevoel aan je display toe te voegen.

Extra informatie

Gewicht 1,36 g
Afmetingen 31 mm

Merk

Hot Toys

hot toys
Wil jij ook 10% korting
Schrijf je dan nu in en ontvang de 10% kortingscode. Mis het niet!
    Aanmelden
    Ik ga akkoord met de term and condition