Zack Snyder’s Justice League Statue 1/6 Batman 37 cm

Zack Snyder’s Justice League Statue 1/6 Batman 37 cm

Ongeacht de kansen, ongeacht de vijand, The Dark Knight™ vecht zonder zich in te houden; Met de juiste wapens en een goed plan is geen vijand te groot.

 409,00 Incl. BTW

Zack Snyder's Justice League Statue 1/6 Batman 37 cm

Weta Workshop vindt het geweldig om zich aan te sluiten bij Zack Snyder's Justice League™. Om de release van deze langverwachte versie te vieren, zijn onze beeldhouwers druk bezig geweest om superhelden en superschurken tot leven te brengen als zeer emotionele sculpturen. Fans van het DC Universum voerden campagne om Zack Snyder's visie te zien op de film die helden eindelijk samen zou brengen om de aarde te verdedigen tegen de meest verschrikkelijke dreiging.
Ongeacht de kansen, ongeacht de vijand, The Dark Knight™ vecht zonder zich in te houden; Met de juiste wapens en een goed plan is geen vijand te groot.
Batman begeeft zich op de grens tussen held en burgerwacht. Omdat hij goed gewend is aan de onderbuik van de mensheid, en daaronder geleden heeft, schenken zijn methoden geen medelijden aan de vele criminelen die de wereld teisteren, super of niet. Deze voortdurende waakzaamheid is niet alleen gericht op de schurken, maar op elk wezen met de potentiële macht om op een dag de mensheid schade toe te brengen.

- Schaal 1:6;
- Gemaakt van hoogwaardig polystone;
- Digitaal gebeeldhouwd door Weta Workshop-kunstenaar Mauro Santini;
- Gemaakt met een unieke basis om samen met andere Justice League-helden te laten zien;
- Kenmerkende pose en kleding.
- Afmeting: 27 x 37 x 18 cm

Let op: afbeeldingen zijn van een preproductieprototype. Elk stuk is met de hand beschilderd en er kunnen enkele variaties optreden.

De Justice League vertegenwoordigt enkele van de meest iconische superhelden, en vanwege de tijdloosheid van dergelijke personages wist het team van Weta Workshop dat ze vereeuwigd moesten worden als onderdeel van onze Trinity Series-reeks: een speciale lijn polystone-beelden met belangrijke personages in hun klassieke kenmerkende pose en kleding.
De Trinity-serie is Open Edition en is op maat gemaakt om prachtig op uw plank te passen."
“De Justice League vertegenwoordigt de grootste archetypen van helden en schurken ooit. De kans om met Zack Snyder te werken aan de ongelooflijke verhalen van deze legendarische personages is zowel een eer als een voorrecht. Het is letterlijk een droom die uitkomt.

Extra informatie

Gewicht 4 g
Afmetingen 18 × 27 × 37 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zack Snyder’s Justice League Statue 1/6 Batman 37 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook 10% korting
Schrijf je dan nu in en ontvang de 10% kortingscode. Mis het niet!
    Aanmelden
    Ik ga akkoord met de term and condition